USP icon Voor 15.00 uur besteld morgen in huis

USP icon Gratis verzending vanaf € 75,-

USP icon Groot assortiment hondenbenodigdheden

I&I Pets Moose Antler L

€ 14,99
Op voorraad
Artikel nr.
7428471647709
Categorieën:
AlgemeenSnacksI&I Pet SuppliesI & I PetsMerkenKauwsnacksElandgeweiNieuw
I&I Pets Moose Antler L is een natuurlijk en duurzaam kauwproduct

I&I Pets Moose Antler L

I&I Moose Antler L I&I Pets Moose Antler, dit zijn de 'vingers' van het gewei van een eland.

Gebitsproblemen komen bij honden veel voor. Het is belangrijk dat je hond zijn tanden schoon houdt. Met de Moose antler van I&I Pets kan je problemen aan het gebit grotendeels voorkomen. De geweien bestaan uit 100% edelhertengewei, zonder toevoegingen. De Antlers zijn duurzame kauwkluiven die ideaal zijn voor sterke schrapers. Een echte uitdaging voor iedere hond.

Natuurlijke gebitsverzorging

De Antlers hebben een milde, maar lekkere en natuurlijke geur waardoor je hond gelijk wordt aangetrokken. Ook zijn de geweien stevig en hard waardoor je hond flink wat tijd kwijt is met het kauwen. Bij het kauwen ontstaat er een schraapeffect tussen het gewei en het gebit van de hond, waardoor tandplak wordt verwijderd. Na een tijdje zal de buitenkant van het gewei slijten (het harde gedeelte) en komt het smakelijke merg aan de binnenkant vrij.

Gebruik van de snack

Deze geweien kan je niet zomaar aan je hond geven. Koop een maat die past bij het formaat en de bijtkracht van je hond. Houd ook altijd toezicht wanneer je je hond een Antler geeft.

Het is van belang dat je hond niet op de Antler kauwt, maar dat hij rustig van de Antler schraapt. Er zijn genoeg honden die hun ‘hapje’ graag zo snel mogelijk willen verorberen en bij een hard kauwproduct is dat niet altijd mogelijk, het gewei kan slijten of de tanden kunnen beschadigd raken. Probeer de hond middels training te laten schrapen op het product. Begint je hond toch te kluiven? Pak dit dan af en geef het op een later tijdstip weer. Beloon je hond wanneer deze wel schraapt.

Afkomst van het elandgewei

De Antlers zijn afkomstig van de geweien van de mannelijke eland. Het gewei wordt ieder jaar tussen december en maart afgeworpen. In april zal het weer aangroeien, en in augustus of september of oktober wordt de basthuid afgeschuurd. Deze geweien blijven liggen in de Europese bossen, worden verzameld en na een kwaliteitscontrole worden ze geborsteld en in de juiste grootte gezaagd.

Meer informatie
Artikel nr. 7428471647709
Merk I & I Pets
Maat L
Back to Top
Gerelateerde producten