Denzel's

Denzel's kauwstaven

De kauwsnacks van Denzel's zitten boordevol vers fruit, gezonde vetten, antioxidanten en vezels die een gezonde spijsvertering bevorderen en de vacht glanzend houden. Er is gebruik gemaakt van alleen 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder echt vlees of vis, vers fruit en groenten. Geen toegevoegd zout, graan, suikers of kunstmatige toevoegingen. De kauwstaven zijn gemakkelijk breekbaar, dus ook ideaal als beloning te geven.

  • 🌟 Laag in calorieën
  • 🌟 Graanvrij
  • 🌟 100% natuurlijk

Denzel's Variety Multipack

Met Denzel's Variety Multipack kun je voordelig alle soorten kauwsnacks uitproberen en zien welke de lieveling is van jouw hond. De kauwstaven van Denzel's zitten boordevol vers fruit, antioxidanten, vezels en gezonde vetten die een gezonde spijsvertering bevorderen en de vacht glanzend houden. Er is gebruik gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder echt vlees of vis, vers fruit en groenten. Geen toegevoegde zout, graan, suikers of kunstmatige toevoegingen. De kauwsticks van Denzel's zijn makkelijk breekbaar, ideaal om je viervoeter een beloning te geven.

Spaar ze allemaal!

In iedere verpakking van Denzel's kauwsticks is een verzamelkaart toegevoegd. Bij Denzel's vinden ze het super belangrijk om nooit te stoppen met leren, vooral als het gaat om het beste onderwerp ooit, honden! In iedere verpakking van de 100% natuurlijke kauwsnacks vind je een speciale verzamelkaart vol leuke weetjes. Spaar ze alle 70!

In deze box zitten 6 verzamelkaarten! Betrek het hele gezin bij de zorg voor de hond, de kinderen zijn er gek op!

Denzel's

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Back to Top