USP icon Voor 15.00 uur besteld morgen in huis

USP icon Gratis verzending vanaf € 75,-

USP icon Groot assortiment hondenbenodigdheden

IJsjes

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé zomerse snack voor je hond: Smoofl hondenijsjes!

Tijdens de warme zomerdagen in Nederland kan je je hond niet beter belonen dan met een heerlijke ijskoude snack: hondenijsjes! Let wel op dat je enkel bevroren snacks aan je hond geeft die ook echt zijn bedoeld voor dieren. Bevroren snacks die net uitsluitend voor je hond zijn ontwikkeld of ijsblokjes kunnen gevaarlijk zijn voor je hond.

Wist je dat je hond via zijn/haar bek afkoelt?
Honden kunnen niet transpireren, afkoelen doen zij via hun bek door te hijgen. Hoe koeler de lucht bij het hijgen, hoe sneller en beter je hond afkoelt. Koud water of een ijskoud snackje kan hier een goede bijdrage aan leveren!

Hondenijsjes van Smoofl!
De ideale zomerse snacks voor jouw hond zijn de Smoofl hondenijsjes met eetbaar ijsstokje. De unieke, speciaal voor honden ontwikkelde ijsmix meng je met water en giet je in een ijsmal met stokje. Na enkele uren in de vriezer is de ijskoude ijssnack voor je hond klaar.

Smoofl: ijsjes uit België voor je hond
De unieke hondenijsjes van het merk Smoofl komen uit België. De ijsmixen van Smoofl zijn 100% vegetarisch en vrij van gluten en granen. Wil je de ijsjes in een passende vorm gieten, kies dan voor de pootvormige siliconen ijsjesmal. Deze hondenijs mal is voorzien van een perfect passend gaatje voor de eetbare Smoofl ijsstokjes. Hiernaast zijn deze mallen afgestemd op de grootte van jouw hond, hierdoor is de portie altijd perfect voor het formaat van jouw hond.

Back to Top