USP icon Voor 15.00 uur besteld morgen in huis

USP icon Gratis verzending vanaf € 75,-

USP icon Groot assortiment hondenbenodigdheden

Zomerbox

€ 39,95
Op voorraad
Artikel nr.
9505858255219
Categorieën:
BoxenSummer vibes

Het leukste hondencadeau van Nederland en België

De zomerbox is hét leukste hondencadeau van Nederland en België. Alleen te bestellen op Paws Up, dus een uniek cadeau voor (jouw) trouwe furriend. Deze box zit vol zomerse speeltjes en accessoires om tijdens de warme zomerdagen plezier en voldoende afkoeling te hebben. En natuurlijk is er ook aan de lekkere trek gedacht, er zit genoeg in om van te smullen. Geniet met jouw hond(en) van de verrassende producten. Wil jij of iemand anders je trouwe viervoeter deze zomer verwennen? Dan is deze Zomerbox perfect!

Paws Up Zomerbox

Het leukste hondencadeau van Nederland en België

De zomerbox is hét leukste hondencadeau van Nederland en België. Alleen te bestellen op Paws Up, dus een uniek cadeau voor (jouw) trouwe furriend. Deze box zit vol zomerse speeltjes, accessoires om tijdens de warme zomerdagen plezier en voldoende afkoeling te hebben. En natuurlijk is er ook aan de lekkere trek gedacht, er zit genoeg in om van te smullen. Geniet met jouw hond(en) van de verrassende producten. Wil jij of iemand anders je trouwe viervoeter deze zomer verwennen? Dan is deze Zomerbox perfect!

  • 🐾 De zomerbox is speciaal samengesteld voor het heerlijke zonnige weer;
  • 🐾 Boordevol zomerse, lekkere en nuttige hondenspullen;
  • 🐾 Uitstekend als je hond mee op vakantie gaat of gaat logeren;
  • 🐾 Ideaal om je hond mee te verrassen tijdens de zomerdagen.

Geschikt voor alle type rassen

De inhoud van deze Zomerbox is geschikt voor alle rassen vanaf 9 weken. Heeft jouw hond last van een allergie? En twijfel je om een Zomerbox te bestellen? Neem dan even contact met ons op, dan kijken wij wat we voor jouw hond kunnen betekenen!

Zomerbox Paws Up
Meer informatie
Merk Paws Up
Afmeting 35 x 25 x 10 cm
Back to Top