USP icon Voor 15.00 uur besteld morgen in huis

USP icon Gratis verzending vanaf € 75,-

USP icon Groot assortiment hondenbenodigdheden

Tribal Kalkoen - Senior

Vanaf € 21,50
Op voorraad
Artikel nr.
5060372411779-
Categorieën:
AlgemeenVoedingBrokkenTribalTribal

De Tribal Kalkoen voeding is geschikt voor senior honden en geschikt voor alle rassen. Een innovatief nieuw merk dat op verantwoorde wijze is gemaakt met verse hoogwaardige ingrediënten. Tribal is van mening dat niet alleen de ingrediënten er toe doen, maar de manier hoe een ingrediënt is verwerkt.

Met de nieuwste technologie en de verste ingrediënten om te produceren tilt Tribal Petfood hun hondenvoeding naar een geheel nieuw niveau. Tribal petfood is een merk afkomstig uit Engeland en de producten van Tribal worden geproduceerd onder het red tractor label.

Het Red Tractor Label houd in dat het voedsel traceerbaar is, veilig om te eten en op verantwoorde wijze is geproduceerd. Red Tractor-normen hebben betrekking op dierenwelzijn, voedselveiligheid, traceerbaarheid en milieubescherming. Tribal is een graanvrije geperste brok met hoogwaardige ingredienten. De geperste brok is graanvrij en voorzien van zoete aardappel, vers vlees, kruiden en extra toevoeging van groenlipmossel, glucosamine en chondroitine.

  • 🐾 Graanvrij
  • 🐾 Geschikt voor volwassen hondenrassen
  • 🐾 Hoogwaardige ingrediënten
  • 🐾 Vers vlees/vis
  • 🐾 Inclusief groenlipmossel, glucosamine en chondroitine
Ingrediënten
Verse kalkoen (35%), zoete aardappel (35%), bietenpulp, blauwe wijtingvis (gehydrolyseerd) (5,75%), heel ei (5%), wortel, biergist, zonnebloemolie (1,3%), zalmolie ( 0,75%), Inuline (bron van FOS), Kruidenmengsel (0,25%; Peterselie, Rozemarijn, Brandnetel, Kamille, Salie, Tijm, Korianderbladeren, Paardebloembladeren, Zoethout), Glucosamine (2000 mg / kg), Chondroïtinesulfaat (1250 mg / kg), Groenlipmossel (750 mg / kg).
Meer informatie
Artikel nr. 5060372411779-
Levensfase Senior
Smaak Kalkoen
Type voeding Geperste brokken, Graanvrij
Merk Tribal
Back to Top